«Assosiasjoner» (Ny utstilling)

Utstillingsplakat

Adon Elmirs nye utstilling «Assosiasjoner» på nettutstillingen.no er nettbasert, og varer i en ubegrenset periode. Utstillingens grunnlag er to tidligere utstillinger «Assosiasjoner I» og «Assosiasjoner II». Nettutstillingen er et pilotprosjekt som har til formål å danne en fellesplattform for kunstneriske mangfold.

Mer informasjon om dette prosjektet:

Se også: Om utstillingen | Prosjekter hos Conception

Åndelige verdener

«Det estetiske handler nødvendigvis ikke stadig om det agreable, men det virkelige/overvirkelige, det bevisste/ubevisste, det synlige/usynlige og de uventete og overraskende scener fra menneskets sjeleliv. Alltid dreier det seg om å beskrive det menneskelige gjennom det personlige ved å frigjøre vesenet fra egne erfaringer for å identifisere kunsten i en åndelig dialog mellom indre verdener og den menneskelige arven i sin helhet...»

Mer om åndelige verdener i kunstnerens artist statement

Se også: Kunstnerens karakteristikk av egen kunst

Kunst uten innhold finnes ikke!

«Innholdet er i like høy grad som formen et grunnleggende element i enhver kunst. I kunstverket har innholdet sin eksistens selv når formen dominerer...»

Intervju med Adon Elmir

Hva skjer

Visjoner fra mytologien

Visjoner om norske symboler er et nytt prosjekt som Elmir forarbeider. Grunnlagsarbeidet for dette prosjektet er en bildeserie som er laget av Elmir i perioden 2000–2001, under tittelen «Oppfatning av norske symboler».

Nyhetsbrev

adonelmir.com

Besøk også den nye versjonen av kunstnerens nettsted adonelmir.com

Adon Elmir (logo)

Snarveier

Søkesenter

English | عربيـة

På Nettet

Meninger

Oppdatert
1. januar 2018